• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Zemkopības ministrijas darbinieku dalību Ziemassvētku labdarības karavānā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.12.2004., Nr. 204 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98333

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar ebreju reliģiskās draudzes "Šamir" valdes priekšsēdētāju

Vēl šajā numurā

22.12.2004., Nr. 204

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Zemkopības ministrijas darbinieku dalību Ziemassvētku labdarības karavānā

Aizvakar, 20.decembrī, desmit lielās kastēs iesaiņotas dāvanas un noderīgas lietas no Zemkopības ministrijas darbiniekiem aizceļoja uz Umurgas bērnunamu, lai iepriecinātu šā bērnunama bērnus Ziemassvētkos. Ministrijas darbinieki šogad piedalījās Ziemassvētku karavānas akcijā, ziedojot bērnunama bērniem dāvanas, rotaļlietas, saldumus, drēbes, inventāru un citas lietas, kas šajos gaišajos svētkos iepriecinātu bērnunama iemītniekus.
“Visas šīs dāvanas ir no sirds, gādātas ar patiesu mīlestību un, protams, cerot, ka bērnunama bērniem tās sagādās kaut nelielu, bet Ziemassvētku brīnumu,” pavadot dāvanas ceļā, sacīja ministrijas valsts sekretāre Laimdota Straujuma, “ministrijas darbinieki labprāt atsaucās Ziemassvētku karavānas rīkotāju uzaicinājumam piedalīties akcijā, bija ļoti aktīvi un izdomas bagāti. Katrā no šīm dāvanām ir ielikta daļiņa no dāvinātāja labestības un sirds siltuma.”
Umurgas bērnunamu jau iepriekšējās nedēļas vidū apciemoja arī zemkopības ministrs Mārtiņš Roze, nogādājot tur pirmās dāvanas, noklausoties bērnu priekšnesumus, stāstot par savu un ministrijas darbu, vienkārši aprunājoties ar bērniem. “Tas bija ļoti sirsnīgs un aizkustinošs brīdis,” par bērnunama apciemojumu saka ministrs, “katrā ziņā gandarījums par bērnu Ziemassvētku priekšnesumiem, viņu prieks par svētku veltēm deva man pozitīvu lādiņu ilgam laikam. Ļoti ceru, ka esam spējuši dot savu ieguldījumu svētku sajūtas radīšanai arī bērniem – vismaz tik daudz mēs varam uzreiz darīt viņu labā.”
M.Roze uzskata, ka būtu ļoti jauki iesākto turpināt: “Šogad gādājām dāvanas Ziemassvētku karavānas ietvaros, piedaloties kopīgā akcijā, taču esmu pārliecināts, ka šo tradīciju – sadarbību ar Umurgas bērnunamu – mēs turpināsim,” saka ministrs.

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!