• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasniedzot Ziemassvētku dāvanu Ķemeru bērnunama "Sprīdīši" bērniem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.12.2004., Nr. 204 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98338

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Latvijas vēstniekiem un Ārlietu ministrijas vadību

Vēl šajā numurā

22.12.2004., Nr. 204

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasniedzot Ziemassvētku dāvanu Ķemeru bērnunama “Sprīdīši” bērniem

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga ar dzīvesbiedru Imantu Freibergu vakar, 21.decembrī, Ķemeru bērnunama “Sprīdītis” bērniem pasniedza ziemassvētku dāvanu – biļetes uz Dailes teātra izrādi “Burvis no Oza zemes”.
Uzrunājot bērnus, prezidente sacīja, ka tieši šobrīd dabā ir saulgrieži, cilvēki svin Ziemassvētkus un tas nozīmē, ka diena ar katru brīdi kļūst garāka un gaišāka. “Šajos svētkos cilvēki īpaši apdāvina bērnus, jo mēs svinam pēc kristīgās tradīcijas Jēzus bērniņa piedzimšanas dienu, tāpēc arī jums es vēlu klusus, mīļus Ziemassvētkus un ceru, ka šī izrāde jūs iepriecinās.” Prezidente vēlēja visiem veselību, dzīvesprieku un saticību, kā arī pauda pārliecību, ka ikviens no viņiem dzīvē iemācīsies apgūt visas tās spējas, kas ir nepieciešamas, lai strādātu sev patīkamu darbu. “Un par visu vairāk es vēlos jums uzsvērt, ka katrs no bērniem valstij ir dārgs, man kā prezidentei jūs visi esat ļoti mīļi,” sacīja prezidente. Bērnunama bērni sveica prezidenti un Imantu Freibergu gaidāmajos Ziemassvētkos, stāstot par to, ka atceras prezidentes iepriekšējo viesošanās reizi 2000. gadā. Viņi apliecināja, ka Ziemassvētki māca būt līdzjūtīgiem un sirsnīgiem vienam pret otru, bet prezidentes viesošanās un gaidāmā teātra izrāde ir gaidīts un nozīmīgs notikums viņu dzīvē. Biļetes uz izrādi iegādātas par Toronto latviešu kopienas saziedotajiem līdzekļiem, ko viņi uzticēja Valsts prezidentei un Imantam Freibergam, lai izmantotu labdarības nolūkiem.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!