• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izsūtīti pirmie paziņojumi par vēlēšanu iecirkņiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.12.2004., Nr. 205 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98398

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mainītas ikgadējās transportlīdzekļu nodevas

Vēl šajā numurā

23.12.2004., Nr. 205

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izsūtīti pirmie paziņojumi par vēlēšanu iecirkņiem

Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (PMLP) pirmajiem 400 000 vēlētāju izsūtījusi paziņojumus par pašvaldību vēlēšanu iecirkņiem.
Vakar “Latvijas pastam” nodoti pirmie 400 000 sūtījumi. Tos saņems vēlētāji Rīgā, Daugavpilī, Daugavpils, Limbažu, Krāslavas un Ludzas rajonos. 2005.gada pašvaldību vēlēšanām PMLP izsūtīs pavisam 1 380 454 informatīvos sūtījumus, informē PMLP Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Diana Bogdanova.
Papildus vēlēšanu iecirkņa adresei, paziņojumā būs norādīts vēlētāja kārtas numurs vēlētāju sarakstā, sniegta informācija par iepriekšējās balsošanas iespējām un iespēju mainīt vēlēšanu iecirkni.
Tādēļ Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Arnis Cimdars aicina vēlētājus Jaunā gada priekšvakarā rūpīgi pārbaudīt savas pastkastītes un pievērst uzmanību košajiem paziņojumiem ar Latvijas kontūru un karodziņiem, kā arī saglabāt informāciju ar iecirkņa adresi un savu kārtas numuru vēlētāju sarakstā.
Līdz 1.janvārim vēlētājiem pa pastu uz reģistrēto dzīvesvietas adresi tiks izsūtīti visi paziņojumi. Pašvaldību vēlēšanās vēlētājam būs tiesības mainīt vēlēšanu iecirkni, izvēloties jebkuru citu pašvaldības teritorijā, skaidro PMLP darbiniece. Par iecirkņa maiņu tiks aktualizētas ziņas Vēlētāju reģistrā.
Šobrīd Vēlētāju reģistrā ir iekļautas ziņas par visām personām, kurām vēlēšanu norises dienā būs balsstiesības, un informācija par katrā pašvaldībā izveidotajiem vēlēšanu iecirkņiem, kā arī pašvaldības teritorijā reģistrēto vēlētāju dzīvesvietas adresēm. Līdz pat vēlēšanām reģistrā iekļautā informācija tiks atjaunota saskaņā ar Iedzīvotāju reģistrā iekļautajām jaunajām ziņām par vēlētājiem.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!