• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Precizēs uz noteiktu laiku slēdzamos darba līgumus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.12.2004., Nr. 205 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98403

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sola nodrošināt metālu uzpirkšanas kontroli

Vēl šajā numurā

23.12.2004., Nr. 205

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Precizēs uz noteiktu laiku slēdzamos darba līgumus

Lai papildinātu un precizētu gadījumus, kad darba līgumi tiek slēgti uz noteiktu laiku, Labklājības ministrija (LM) sagatavojusi noteikumu projektu – grozījumus Ministru kabineta noteikumos par darbiem jomās, kurās darba līgums parasti netiek slēgts uz nenoteiktu laiku. Dokumentu šodien, 23.decembrī, izskatīs Valsts sekretāru sanāksmē.
Līdz šim spēkā esošajos noteikumos bija minēts, ka ministra padomnieka un ministra palīga darbam iespējams slēgt darba līgumu uz noteiktu laiku. Arī Valsts pārvaldes iekārtas likums noteica, ka savas darbības nodrošināšanai Ministru kabineta loceklis uz savu pilnvaru laiku var izveidot biroju un pieņemt darbā konsultatīvās amatpersonas.
Lai izvairītos no situācijas, ka vienu un to pašu jautājumu reglamentē divi dažādi normatīvie akti, no noteikumu projekta ir svītroti attiecīgie apakšpunkti.
Savukārt, lai nodrošinātu noteiktu tehnisko darbinieku skaitu un sastāvu diplomātiskajās pārstāvniecībās, īpaši pārstāvniecību vadītāju rotācijas gadījumā, izstrādātajā noteikumu projektā vairāki apakšpunkti izteikti jaunā redakcijā un paredz slēgt darba līgumus uz noteiktu laiku diplomātisko pārstāvniecību tehniskajam personālam.

LM informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!