• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts kontrolieres pirmo darba dienu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.12.2004., Nr. 206 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98468

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas 2004.gada 22.decembra ārkārtas sēdē plkst.15.00

Vēl šajā numurā

24.12.2004., Nr. 206

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts kontrolieres pirmo darba dienu

Valsts kontroliere Inguna Sudraba, kuru 22.decembrī Saeima apstiprināja amatā un kura Saeimā devusi valsts kontroliera zvērestu, vakar, 23.decembrī, Valsts kontrolē stājās pie amata pienākumu pildīšanas.
Jauno valsts kontrolieri sagaidīja Valsts kontroles kancelejas pārvaldniece Daina Beļska. Iepriekšējais valsts kontrolieris Raits Černajs piestiprināja pie Valsts kontroles standarta plāksnīti ar savu parakstu un pilnvaru pildīšanas gadskaitļiem. Šāda veida ceremonija Valsts kontrolē norisinājās pirmoreiz, jo vienpadsmit gadu laikā notikusi pirmā iestādes vadītāju maiņa. Piemiņas zīmes piestiprināšanu pie iestādes standarta Valsts kontrole pārņēmusi no Ministru kabineta.
Piemiņas plāksnītes piestiprināšanas liecinieki bija Valsts kontroles padomes locekļi. Valsts kontroliere Inguna Sudraba, uzrunādama Valsts kontroles padomes locekļus, teica, ka viņa ir komandas cilvēks, kas pati pieradusi daudz strādāt un to pašu sagaida no komandas, ar kuru kopā būs jāpavada turpmākie četri pilnvaru gadi.

Indira Ozola, Valsts kontroles konsultante ārējās komunikācijas jautājumos un sadarbībai ar Saeimu

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!