• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Bruņoto spēku kodolam top jauna mītne. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.12.2004., Nr. 206 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98479

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Klajā laists sprediķu krājums

Vēl šajā numurā

24.12.2004., Nr. 206

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Bruņoto spēku kodolam top jauna mītne

NBS.PNG (119356 bytes)
Mārtiņš Liberts, Gaidis Andrejs Zeibots un Didzis Vītols ar kapsulu, kurā ievietots vēstījums nākamajām paaudzēm, arī NBS buklets par formastērpiem, un viens no rīta laikrakstiem, kurā ceturtdien publicēta īsziņa par ēkas būvniecības sākumu.
Foto: Normunds Mežiņš, A.F.I.

Vakar Nacionālo bruņoto spēku (NBS) štāba bataljona teritorijā Krustabaznīcas ielā Rīgā svinīgi ielikts pamatakmens jaunbūvējamai apvienotā štāba ēkai, kas izmaksās 5,2 miljonus latu. NBS komandieris Gaidis Andrejs Zeibots un būvfirmas “LEC” Celtniecības departamenta direktors Didzis Vītols ievietoja kapsulā vēstījumu nākamajām paaudzēm, ko iemūrēja topošās ēkas pamatos. Ēku ekspluatācijā paredzēts nodot nākamā gada novembrī. Apvienotais štābs ir institūcija, kas kopīgi ar NBS komandiera personīgo štābu nodrošina NBS komandierim iespēju realizēt nepārtrauktu vadību un kontroli, turklāt operatīvās vadības līmenī tas atbild par nacionālo un starptautisko militāro uzdevumu izpildi, vienību apmācību un starptautisko militāro misiju gatavības līmeni.

“LV informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!