• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Apsveicot jaunievēlēto Ukrainas prezidentu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.12.2004., Nr. 208 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98624

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izsakot līdzjūtību dabas katastrofā cietušajām valstīm

Vēl šajā numurā

28.12.2004., Nr. 208

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Apsveicot jaunievēlēto Ukrainas prezidentu

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 27.decembrī, pa tālruni sazinājās ar Viktoru Juščenko, apsveicot viņu ar vēlēšanu rezultātiem Ukrainā un Ukrainas tautu ar demokrātijas uzvaru valstī. “Ukrainas vēlmē tuvināties ES Jūs vienmēr varat rēķināties ar Latvijas un manu personīgo atbalstu,” sacīja prezidente. Viņa novēlēja, lai Ukrainas tauta tās jaunā līdera vadībā pietiekami ātrā laikā varētu paveikt visu, kas valstij nepieciešams, lai veiktu pārmaiņas, stiprinātu demokrātiju un tiesiskumu, tuvinātos ES standartiem un vērtībām. “No Latvijas pieredzes varu Jums teikt, ka šis pārmaiņu process bieži ir sarežģīts un smags, bet rezultāts ir tā vērts.” V.Juščenko augstu novērtēja Latvijas sasniegumus, uzsverot, ka “Latvija ir paraugs tam, kā efektīvi un īsā laikā stiprināt demokrātiju un veikt reformas, un šādu draudzīgu valstu atbalsts Ukrainas nākotnes veidošanā būs ļoti nepieciešams.”
V.Vīķe-Freiberga, kura ar V.Juščenko ir tikusies 2001.gada Pasaules ekonomikas foruma Eiropas sanāksmes ietvaros Zalcburgā, ielūdza V.Juščenko apmeklēt Latviju.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!