• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2004. gada 20. decembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.12.2004., Nr. 209 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98633

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2004. gada 22. decembrī

Vēl šajā numurā

29.12.2004., Nr. 209

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2004. gada 20. decembra sēdē

1. Sēdē izskatīja divus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.
2. Izskatīja deputāta I.Emša iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam I.Emsim neapmaksātu atvaļinājumu 20.decembrī un ziņot par to Saeimas sēdē.
3. Pieņēma lēmumu par Saeimas ārkārtas sēdes sasaukšanu 2004.gada 22.decembrī pulksten 13.00.
4. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2004.gada 22.decembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.
5. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2004.gada 22.decembrī pulksten 17.00.
6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Tautas partijas frakcijas vadītāja vietnieci ievēlēta deputāte V.Muižniece.
7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte V.Muižniece iekļauta Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas Nevalstisko organizāciju darbību reglamentējošo likumu izstrādes apakškomisijas un Pašvaldību darbību reglamentējošo likumu izstrādes apakškomisijas sastāvā.
8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Saeimā nodibināta Latvijas un Čīles parlamentu sadarbības grupa. Par minētās grupas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts O.Deņisovs, bet par priekšsēdētāja vietnieci – deputāte Ē.Zommere.
9. Pieņēma zināšanai Zaļo un zemnieku savienības frakcijas priekšsēdētāja A.Brigmaņa iesniegumu, ka frakcija atsauc izvirzīto Raita Černaja kandidatūru Valsts kontroliera amatam.
10. Pieņēma zināšanai H.Demakovas iesniegumu par Saeimas deputāta mandāta nolikšanu uz ministra pienākumu pildīšanas laiku.
11. Nolēma nodot Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijai izskatīšanai Nacionālās radio un televīzijas padomes priekšsēdētāja vietnieka A.Berķa iesniegumu par interešu konfliktu Nacionālās radio un televīzijas padomes locekļa darbā.
12. Pieņēma zināšanai Tautas saskaņas partijas frakcijas priekšsēdētāja J.Urbanoviča iesniegumu par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu Nr.47.
13. Izskatīja Saeimas priekšsēdētājas biedra A.Ārgaļa iesniegumu un attaisnoja viņa kavējumu Saeimas 20.decembra ārkārtas sēdēs.
14. Apstiprināja komandējumus:
1) Saeimas deputātiem V.Ģīlim, M.Pietkevičam, A.Rugātei, Tautas partijas frakcijas konsultantam I.Lukaševičam, frakcijas “Jaunais laiks” konsultantam J.Patmalnie-kam, Latvijas Pirmās partijas frakcijas konsultantei A.Pļaviņai un Saeimas deputāta J.Straumes palīgam J.Tomelam uz Kijevu (Ukraina) no 2004.gada 23.decembra līdz 29.decembrim;
2) Latvijas un Uzbekistānas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētāja vietniekam I.Solovjovam uz Taškentu (Uzbekistāna) no 2004.gada 24.decembra līdz 30.decembrim.
15. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas deputātu A.Aleksejeva, A.Krūmiņa un NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekļa Dz.Rasnača komandējumu uz Kijevu (Ukraina) no 2004.gada 25.decembra līdz 28.decembrim.
16. Pieņēma zināšanai Starpparlamentu attiecību biroja vadītājas S.Pauras pārskatu par komandējumu uz Helsinkiem (Somija) 2004.gada 9. un 10.decembrī.

Saeimas sekretārs J.Šmits

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!