• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Eirobibliotēka maina atrašanās vietu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.01.2005., Nr. 1 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98856

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Parāds parādniekam min uz papēžiem

Vēl šajā numurā

04.01.2005., Nr. 1

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Eirobibliotēka maina atrašanās vietu

EIROIBLIOTEKA.PNG (100903 bytes)
Foto: Boriss Koļesņikovs, A.F.I.

Šā gada sākumā Valsts kancelejas Eirobibliotēka mainījusi atrašanās vietu. Tā pārvākusies pāris stāvus zemāk un turpmāk atradīsies Basteja bulvārī 14, 1. stāvā.

Šādas izmaiņas notikušas tāpēc, ka no 2005.gada 1.janvāra Valsts kanceleja pārņēmusi Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā Eiropas Savienības (ES) Informācijas centru, kas atradās iepriekšminētajā adresē. Kā “Latvijas Vēstnesim” paskaidroja Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta vadītāja vietniece Linda Jākobsone, tāpat kā līdz šim, arī turpmāk Eirobibliotēkā varēs iegūt informāciju par ES, lai gan Eiropas Komisijas pārstāvniecības ES Informācijas centrs beidzis pastāvēt. “Minētais informācijas centrs tika izveidots ar PHARE palīdzību. Paredzēts, ka pēc tā darbības beigām centrs jāpārņem kādai institūcijai. Kā jau minēts iepriekš, turpmāk šajās telpās darbosies Valsts kancelejas Eirobibliotēka. Visi darbinieki, kas tur strādā, ir Valsts kancelejas darbinieki,” skaidro L. Jākobsone.

Ilze Sedliņa, “LV”
ilze.sedlina@vestnesis.lv

Uzziņai:

Eirobibliotēka atvērta jebkuram interesentam un piedāvā vairāk nekā 2100 izdevumu par dažādiem ar ES saistītiem tematiem.
Eirobibliotēkā atrodama visa ES likumdošana, ir pieejami 76 periodiskie izdevumi, kuru analītiskie apraksti atrodas bibliotēkas elektroniskajā katalogā. Bibliotēkā tiek piedāvāti vairāki žurnāli – European Public Law, EC Tax Review, European Law Review, Journal of European Integration history u.c. Lasītāji var izmantot datu bāzes – CELEX, ELLIS publications, kā arī internetā citas ES datu bāzes.
Eirobibliotēkas adrese: Basteja bulvārī 14, 1.stāvā. Tālrunis: 7212611 Fakss: 7223063 E-pasts: biblioteka@mk.gov.lv Informācija internetā: http://www.latvija-eiropa.gov.lv/lv/biblioteka/62.
Eirobibliotēkas darba laiks: darba dienās no 11 līdz 19, sestdienās no 11 līdz 16.

Avots: Valsts kanceleja

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!