• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas tūristiem dabas stihijas skartajā Dienvidaustrumu Āzijas reģionā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.01.2005., Nr. 1 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98875

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2004.gada 30.decembra sanāksmē

Vēl šajā numurā

04.01.2005., Nr. 1

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas tūristiem dabas stihijas skartajā Dienvidaustrumu Āzijas reģionā

Ārlietu ministrija (ĀM) 3.janvārī turpināja precizēt ziņas par 4 personām, kuras varēja atrasties dabas stihijas skartajā Dienvidaustrumu Āzijas reģionā. Saskaņā ar iepriekš saņemto informāciju no tuviniekiem divas personas atrodas Maurīciju salās un plāno Latvijā atgriezties 14.janvārī. Par vienu no personām ĀM precizē kontaktinformāciju sadarbībā ar LR Iekšlietu ministriju. Par vēl vienu personu, kura pastāvīgi dzīvo ārpus Latvijas un kurai bija jāatgriežas 2.janvārī, informācija tiks saņemta no radiniekiem.
Pēc Ārlietu ministrijas (ĀM) Konsulārā departamentā esošās informācijas, 26.decembrī dabas stihijas skartajā Dienvidaustrumu Āzijas reģionā atradās 228 personas no Latvijas. Konsulārā departamenta darbiniekiem sazinoties ar tūrisma firmām un radiniekiem, no 224 jau saņemtas precīzas ziņas, ka viņu dzīvībām briesmas nedraud. Lielākā daļa minēto tūristu jau atgriezušies Latvijā. Ārlietu ministrija informāciju ieguvusi, aktīvi sadarbojoties ar cietušo valstu kompetentajām iestādēm, gan LR goda konsuliem, kā arī Eiropas Savienības un citu rietumvalstu attiecīgajām iestādēm.
ĀM Konsulārais departaments pateicas visiem, kuri informēja par piederīgo vai draugu stāvokli un atgriešanos Latvijā, kā arī izsaka pateicību tām tūrisma firmām, kuras pēc ĀM aicinājuma operatīvi informēja par savu klientu atrašanās vietu, veselības stāvokli un plānoto atgriešanās laiku Latvijā.
Līdz brīdim, kad stāvoklis minētajā reģionā normalizēsies, gan piederīgie, gan tūrisma firmas joprojām tiek aicināti sniegt aktuālo informāciju par dabas katastrofā Dienvidaustrumu Āzijā esošajiem Latvijas tūristiem. Informāciju lūdzam sniegt pa ĀM Konsulārā departamenta mobilo dežūrtālruni 9287398, kā arī pa faksu 7828274.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!