• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīga aug un būvē aizvien vairāk. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.01.2005., Nr. 2 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98946

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rīgā atgriežas Dienvidaustrumāzijā cietušais

Vēl šajā numurā

05.01.2005., Nr. 2

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rīga aug un būvē aizvien vairāk

Salīdzinājumā ar situāciju aizpērn 2004.gadā pieauguši būvniecības apjomi galvaspilsētā. Pēc Rīgas pilsētas Būvvaldes prognozes, kopējais saskaņoto un akceptēto būvprojektu skaits aizvadītajā gadā varētu pārsniegt 5000. Savukārt 2003.gadā Būvvaldē saskaņoti un akceptēti tika 4712 būvprojekti.
Precīza informācija par akceptēto un saskaņoto projektu skaitu aizvadītā gada decembrī un līdz ar to gadā kopumā vēl tiek apkopota. Pēdējie dati par novembri liecina, ka Rīgas pilsētas Būvvaldē saskaņoti un akceptēti 489 jaunbūvju, rekonstrukciju, renovāciju un inženiertehnisko darbu būvprojekti, izsniegtas 149 būvatļaujas un pieņemti ekspluatācijā 110 objekti Rīgas pilsētā.
Par patvaļīgas būvniecības sākšanu, patvaļīgām pārbūvēm un atkāpēm no saskaņotajiem projektiem novembrī sastādīti 34 administratīvie protokoli. Lielākie administratīvie sodi – 2500 un 1500 latu – piemēroti par patvaļīgu telpu pārbūvi un patvaļīgi veiktu celtniecību.
Rīgas pilsētas Būvinspekcija kopumā novembrī izsniegusi 149 būvatļaujas. Skaitliski lielākā daļa būvatļauju izsniegtas dzīvokļu renovācijas un dzīvojamo ēku rekonstrukcijas darbiem. No jaunbūvēm lielākā daļa atļauju izsniegtas pagaidu būvēm.
Pilsētā ekspluatācijā pieņemti 110 objekti. Lielākais ekspluatācijā pieņemto objektu skaits bijis Vidzemes un Latgales priekšpilsētā – 25.
Zemgales priekšpilsētā ekspluatācijā pieņemti 18 objekti, Kurzemes rajonā – 15 un Ziemeļu rajonā – 10 objekti.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!