• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas tūristiem dabas stihijas skartajā Dienvidaustrumāzijas reģionā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.01.2005., Nr. 3 https://www.vestnesis.lv/ta/id/99000

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts galvoto studiju un studējošo kredītu izmantošanu 2004.gadā

Vēl šajā numurā

06.01.2005., Nr. 3

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas tūristiem dabas stihijas skartajā Dienvidaustrumāzijas reģionā

Ārlietu ministrija (ĀM) 4.janvārī plkst.21, sazinoties ar LR goda konsuliem, cietušo valstu, kā arī ES dalībvalstu kompetentajām iestādēm, tūrisma firmām un radiniekiem, ir apzinājusi visus 228 tūristus no Latvijas, par kuriem no tūrisma firmām, piederīgajiem vai draugiem tika saņemta informācija, ka viņi 26.decembrī notikušās dabas katastrofas laikā atradās tās skartajās Dienvidaustrumāzijas reģiona valstīs. Visu apzināto tūristu dzīvībām briesmas nedraud. Lielākā daļa minēto tūristu jau atgriezušies Latvijā. 
ĀM Konsulārais departaments pateicas Šrilankas goda konsulam Latvijā Arnim Ančupānam, kurš jau 26.decembrī informēja ĀM Konsulārā departamenta dežurantu par to, ka Šrilankā atrodas vairāki tūristi no Latvijas, kas deva iespēju sākt operatīvu darbu, lai apzinātu šos cilvēkus.
Ārlietu ministrija izsaka pateicību visiem, kuri informēja par piederīgo vai draugu atrašanās vietu, veselības stāvokli un atgriešanos Latvijā, kā arī tām tūrisma firmām, kas pēc ĀM aicinājuma operatīvi informēja par saviem klientiem.
Līdz brīdim, kad stāvoklis minētajā reģionā normalizēsies, gan piederīgie, gan tūrisma firmas joprojām tiek aicināti sniegt aktuālo informāciju par dabas katastrofas skartajās Dienvidaustrumāzijas valstīs esošajiem Latvijas tūristiem. Informāciju lūdzam sniegt pa ĀM Konsulārā departamenta mobilo diennakts dežūrtālruni 9287398, kā arī pa faksu 7828274.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!