• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Meklē uzticamākos policistus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.01.2005., Nr. 3 https://www.vestnesis.lv/ta/id/99003

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Noslēgusies Komerclikuma reforma

Vēl šajā numurā

06.01.2005., Nr. 3

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Meklē uzticamākos policistus

POLICIST.PNG (100471 bytes)
Anketās bieži minēti Ceļu policijas darbinieki. Tomēr rekordisti atsauksmju ziņā šobrīd ir iecirkņu inspektori
Foto: Normunds Mežiņš, A.F.I.

Iekšlietu ministrijas (IeM) rīkotajā akcijā “Policists, kuram es uzticos” līdz 5.janvāra pēcpusdienai piedalījušies 530 iedzīvotāji, kas savas balsis atdevuši par 252 policijas darbiniekiem.
Akcijas otrā mēneša sākumā iedzīvotāji pārsvarā par policijas darbiniekiem vēl joprojām balso, izmantojot elektroniski publicēto akcijas anketu IeM mājas lapā, portālos “Delfi” un “IAuto”. Līdz šim elektroniski saņemtas 416 anketas, bet pa pastu – 114.
Akcijas otrā mēneša sākumā iedzīvotāji vēl joprojām par uzticamākajiem policijas darbiniekiem atzīst iecirkņu inspektorus (180 anketas), ceļu un kārtības policistus. IeM rīkotā akcija “Policists, kuram es uzticos” sākās pērnā gada 1.decembrī un ilgs līdz 1.februārim.
Akcijas mērķis ir apzināt un godināt tos Valsts policijas darbiniekus, kuri ieguvuši lielāko sabiedrības uzticību un atzinību, godprātīgi kalpojot sabiedrībai.

“LV” informācija

Uzziņai

Akcijā “Policists, kuram es uzticos” var piedalīties visi Latvijas iedzīvotāji, izņemot Valsts policijas darbiniekus. Lai nepieļautu, ka viens cilvēks balso vairākas reizes, pamatojoties uz apstiprināto akcijas nolikumu, anketā ir jānorāda savs vārds, uzvārds, personas kods, dzīvesvieta un kontakttālrunis, kā arī jāraksturo policijas darbinieka attieksme saskarsmē ar iedzīvotājiem, minot konkrētus gadījumus.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!