• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 6. janvārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.01.2005., Nr. 3 https://www.vestnesis.lv/ta/id/99004

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

06.01.2005., Nr. 3

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 6. janvārī

Notiek valsts sekretāru sanāksme.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa apmeklē Valsts tiesu ekspertīžu biroju.

Latvijas Bankā reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis tiekas ar Latvijas Bankas prezidentu Ilmāru Rimšēviču, lai pārrunātu Nacionālo attīstības plānu.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis ar Finanšu ministrijas valsts sekretāra vietnieku nodokļu, muitas un grāmatvedības jautājumos Andreju Sončiku runā par Dzīvokļa īpašuma likuma projekta virzību.

Ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš darba vizītē Ventspilī iepazītas ar “Ventspils naftas” un tās saistīto uzņēmumu stāvokli.

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš dodas vizītē uz Aizkraukli, kur piedalās Aizkraukles novada ģimnāzijas pirmās kārtas atklāšanā, kā arī tiekas ar Aizkraukles pašvaldības un uzņēmēju pārstāvjiem.

Īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Ainars Latkovskis tiekas ar Latvijas Cilvēku ar īpašām vajadzībām sabiedriskās organizācijas “Sustento” priekšsēdētāju Guntu Anču.

Labklājības ministre Dagnija Staķe apmeklē Tukuma rajona pansionātu Rauda, lai turpinātu labdarības akcijas “Labā Zvaigzne” tradīcijas.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!