• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uz austrumu robežas jauns robežkontroles punkta komplekss. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.01.2005., Nr. 4 https://www.vestnesis.lv/ta/id/99090

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vācijas atbalsts bērnu slimnīcai

Vēl šajā numurā

07.01.2005., Nr. 4

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uz austrumu robežas jauns robežkontroles punkta komplekss

Šodien, 7.janvārī, svinīgi atklās Valsts robežsardzes Daugavpils pārvaldes Indras apvienotā robežkontroles punkta kompleksu.

Indras apvienotā robežkontroles punkta pirmās kārtas celtniecība tika sākta 2003.gada 4.septembrī, bet pabeigta pērn decembra sākumā. Projekts īstenots no Valsts investīciju programmas “Valsts robežas infrastruktūras attīstība” līdzekļiem, informē Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību dienests.
Kompleksa projektētājs ir SIA “Arhitektūras un būvkonstrukciju darbnīca “Ozola, Bula un partneri””, ģenerāluzņēmējs – SIA “Gādība”. Projekta kopējās izmaksas – 994 136 lati. Celtniecības pirmajā kārtā uzbūvēta ēka un uzstādīts robežstacijas nožogojums.
Savukārt minētā robežkontroles punkta otrās kārtas celtniecība tiks sākta šā gada februāra beigās, un to paredzēts pabeigt jūnijā. Šajā laikā iecerēts nodrošināt videonovērošanu, apgaismojumu robežkontroles zonā un uzstādīt dozimetrisko sistēmu.
Svinīgajā atklāšanas ceremonijā piedalīsies iekšlietu ministrs Ēriks Jēkabsons, Valsts robežsardzes priekšnieks robežsardzes ģenerālis Gunārs Dāboliņš un citas Iekšlietu ministrijas un Valsts robežsardzes amatpersonas, kā arī eksperti no Somijas un Francijas.

“LV” informācija

Uzziņai

Indras apvienotais robežkontroles punkts atrodas pie Latvijas–Baltkrievijas robežas, uz Rīgas–Minskas dzelzceļa maģistrāles. Robežkontroles punktā pērn robežkontrole veikta 54 945 personām, 6 741 kravas un 183 pasažieru vilcieniem.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!