• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rosina palielināt sodus par netīrītiem jumtiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.01.2005., Nr. 4 https://www.vestnesis.lv/ta/id/99095

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 7. janvārī

Vēl šajā numurā

07.01.2005., Nr. 4

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rosina palielināt sodus par netīrītiem jumtiem

Rīgas Pašvaldības policija rosina palielināt naudas sodus par namu jumtu, ietvju un gājēju celiņu nepienācīgu kopšanu ziemas sezonā.
Sodu palielināšanas nepieciešamību Rīgas Pašvaldības policijas priekšnieks Jānis Geduševs motivē ar to, ka viena jumta notīrīšanai Rīgā pašlaik jātērē aptuveni 250 – 300 latu, tāpēc namu apsaimniekotāji nereti uzskata, ka izdevīgāk maksāt sodus nekā organizēt jumta tīrīšanas darbus. Vakar, 6.janvārī, Rīgas domes Drošības un kārtības jautājumu komiteja atbalstīja Pašvaldības policijas priekšlikumu. Nolemts iesniegt Saeimā priekšlikumus par grozījumiem Administratīvo pārkāpumu kodeksā, kas būtiski palielinātu sodus par namu jumtu, ietvju un gājēju celiņu nepienācīgu kopšanu ziemas sezonā.
Komitejas atbalstītie priekšlikumi paredz naudas sodu par šo pārkāpumu palielināt līdz 250 latiem fiziskām personām un līdz 1000 latiem juridiskām personām.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!