• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par orkāna izraisītajām sekām un to novēršanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.01.2005., Nr. 5 https://www.vestnesis.lv/ta/id/99231

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

11.01.2005., Nr. 5

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par orkāna izraisītajām sekām un to novēršanu

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 10.janvārī, pa tālruni sazinājās ar Igaunijas prezidentu Arnoldu Rītelu un Lietuvas prezidentu Valdu Adamku, lai spriestu par orkāna izraisītajām sekām Baltijas valstīs un to novēršanas gaitu. Triju Baltijas valstu prezidenti apspriedās par pašreizējo stāvokli Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, uzsverot, ka situācija tiek kontrolēta un prezidenti ir gandarīti, ka vētra nav nesusi cilvēku dzīvību zaudējumus.
Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga izsaka pateicību arī visiem, kas operatīvi un pragmatiski iesaistījās orkāna izraisītās krīzes novēršanā un turpina darbu seku likvidēšanā. Prezidente uzskata, ka valdība ir rīkojusies koordinēti, nekavējoties iesaistot atbildīgos dienestus šo uzdevumu īstenošanā. Prezidente pateicas arī pašvaldībām un īpaši augstu vērtē to brīvprātīgo darbu, kas steidzās palīdzēt grūtībās nonākušajiem līdzcilvēkiem. Pēc V.Vīķes-Freibergas domām, šonedēļ ir jāturpina rūpīga un saskaņota vētras izraisītās situācijas analīze.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!