• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 11. janvārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.01.2005., Nr. 5 https://www.vestnesis.lv/ta/id/99234

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

11.01.2005., Nr. 5

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 11. janvārī

Paredzēta Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas tikšanās ar īpašu uzdevumu ministru sabiedrības integrācijas lietās Ainaru Latkovski, lai pārrunātu sabiedrības integrācijas, tai skaitā Vispārējās mazākumtautību aizsardzības konvencijas, jautājumus.

Notiek Ministru kabineta sēde.

Rīgas Menedžeru skolā Baltijas Franšīzes fonds rīko semināru “Franšīzes līgums”, ko vada neatkarīgs jurists un frančaizinga (komercpilnvarojuma) konsultants Jānis Pļaviņš.

Kultūras ministrijas zālē notiek diskusija “Kultūra un reģionālā attīstība” kultūrpolitikas vadlīniju sabiedriskās apspriešanas ietvaros.

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekcijas zālē sakarā ar Rīgas attīstības plāna 2006.–2018.gadam sabiedrisko apsprie

šanu Rīgas domes speciālisti tiekas ar iedzīvotājiem, lai veicinātu iedzīvotāju interesi par topošo plānojumu, sīkāk iepazīstinātu ar jaunā Rīgas attīstības plāna pirmās redakcijas pamatnostādnēm un atbildētu uz jautājumiem.

Kultūras ministrijā notiek Latvijas Bibliotēku padomes sēde.

Sākas 1905. gada notikumu atceres nedēļa.

Dānijā, Kopenhāgenā, notiek 6.Interreg IIIC Ziemeļu zonas vadības un uzraudzības komitejas sanāksme, kurā Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministriju pārstāv Programmu departamenta direktore Arina Andreičika.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!