• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Onkoloģijas centram cits valdes priekšsēdētājs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.01.2005., Nr. 8 https://www.vestnesis.lv/ta/id/99524

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sarucis ugunsnelaimju skaits

Vēl šajā numurā

14.01.2005., Nr. 8

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Onkoloģijas centram cits valdes priekšsēdētājs

Veselības ministrija (VM) nolēmusi lauzt darba līgumu ar Latvijas Onkoloģijas centra (LOC) valdes priekšsēdētāju Gunāru Lasmani un atbrīvot viņu no darba pienākumu pildīšanas maksimāli īsā termiņā, kādā to pieļauj Darba likuma normas.
Kā ziņots, Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) aizvakar ierosinājis krimināllietu. Tā ierosināta par LOC amatpersonai noteikto ierobežojumu pārkāpšanu, radot valsts interesēm būtisku kaitējumu. KNAB rīcībā esošajos materiālos ir fakti, kas norāda uz Krimināllikuma 325.panta 1.daļā paredzētajām noziedzīga nodarījuma pazīmēm – valsts amatpersonai noteikto ierobežojumu pārkāpšanu.
Vakar valsts LOC dalībnieku ārkārtas sapulcē nolemts atsaukt LOC valdes priekšsēdētāju G.Lasmani no valdes locekļa un valdes priekšsēdētāja pienākumu pildīšanas, informē VM Komunikācijas nodaļas vadītāja Zaiga Barvida. Savukārt VM, pamatojoties uz LOC ārkārtas dalībnieku sapulces lēmumu, nolēmusi lauzt ar viņu darba līgumu.
Kā skaidro VM, tas tiek darīts tādēļ, ka centra valdes priekšsēdētājs zaudējis darba devēja uzticību, kā arī ar savām darbībām, izmaksājot sev papildu atal-gojumā nepilnu divu gadu laikā 56 293 latus, nodarījis kaitējumu ministrijas reputācijai. “Šādi rīkojoties, G.Lasmanis nav bijis lojāls pret savu darba devēju,” norāda Z.Barvida.
Par LOC valdes priekšsēdētāju iecelts LOC valdes loceklis Viesturs Krūmiņš.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!