• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Kurzemes pusē daudzi vēl sveču gaismā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.01.2005., Nr. 8 https://www.vestnesis.lv/ta/id/99527

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Onkoloģijas centram cits valdes priekšsēdētājs

Vēl šajā numurā

14.01.2005., Nr. 8

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Kurzemes pusē daudzi vēl sveču gaismā

Atjaunota enerģijas piegāde vēl vismaz 40 000 iedzīvotājiem, novēršot daudzus bojājumus vidējā sprieguma un zemsprieguma elektriskajās līnijās. Vakar elektroenerģijas pārtraukumi un piegādes traucējumi vēl bija 38,5 tūkstošiem klientu, informē “Latvenergo” Korporatīvo komunikāciju departamenta Ārējo komunikāciju daļas vadītājs Andris Siksnis.
Energoapgāde atjaunota visās Latvijas pilsētās, taču ārpus koncentrēti apdzīvotām vietām daudz kur elektrības vēl nav.
Visvairāk klientu ar traucētu elektroapgādi ir Dienvidu elektrisko tīklu (15 500 klientu) un Rietumu elektrisko tīklu (10 400 klientu) apkalpes zonā.
Vakar pēcpusdienā bez sprieguma bija aptuveni 1600 transformatoru punkti, visvairāk – Dienvidu elektriskajos tīklos (pamatā Talsu un Valdemārpils tīklu rajonos). Pavisam 9.janvāra nakts vētra izraisīja 12 919 vidējā sprieguma transformatoru punktu atslēgšanos.
Atgādinām, ka 9.janvāra rītā kopumā elektroenerģijas nebija 390 tūkstošiem klientu, savukārt 13.janvārī – 38 500 tūkstošiem klientu, no tiem aptuveni 16 000 ir Talsu, Valdemārpils un Dundagas apkārtnē.
Savukārt naktī uz 13.janvāri piedzīvotā vēja dēļ aptuveni 350 līdz 400 iedzīvotājiem Kuldīgas apkārtnē no jauna radušies elektroenerģijas piegādes traucējumi.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!