• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 20. janvārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.01.2005., Nr. 11 https://www.vestnesis.lv/ta/id/99836

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Videoslazds ātruma pārkāpējiem

Vēl šajā numurā

20.01.2005., Nr. 11

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 20. janvārī

Ministru prezidents Aigars Kalvītis tiekas ar veselības ministru Gundaru Bērziņu un Veselības ministrijas valsts sekretāru Uldi Līkopu, lai pārrunātu turpmākos plānus.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa apmeklē Patentu valdi.

Notiek Valsts sekretāru sanāksme.

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete paraksta vienošanās protokolu ar valsts augstskolām par finansējuma piešķiršanu.

Izglītības un zinātnes ministrijā notiek IX Latvijas skolu jaunatnes Dziesmu un deju svētku rīcības komitejas sēde, kuru vada izglītības ministre Ina Druviete.

Veselības ministrs Gundars Bērziņš tiekas ar Latvijas Pensionāru federācijas pārstāvjiem, lai iepazīstinātu ar aktualitātēm veselības aprūpē.

Ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš tiekas ar Latvijas Komercbanku asociācijas priekšsēdētāju Teodoru Tverijoni.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze Berlīnē starptautiskās lauksaimniecības un pārtikas produktu izstādes “Zaļā nedēļa 2005” laikā tiekas ar Vācijas patērētāju aizsardzības, pārtikas un lauksaimniecības federālo ministri Renāti Kīnasti.

Viesnīcas “Gutenbergs” konferenču zālē notiek Latvijas Nacionālās bibliotēkas projekta UNESCO Starptautiskās ekspertu padomes ceturtā sanāksme, ko atklāj kultūras ministre Helēna Demakova.

Vidzemes Augstskolā notiek lekcija un seminārs, kurā piedalās ASV vēstniecības Latvijā pārstāvis Džons Ginkels ar vieslekciju par Latvijas un ASV attiecībām.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!