• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par stāvokli valstī pēc dabas katastrofas, par postījumu apzināšanu un seku novēršanu. Ziņo:. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.01.2005., Nr. 12 https://www.vestnesis.lv/ta/id/99895

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas Tūrisma attīstības rīcības plāna projektu 2005.gadam

Vēl šajā numurā

21.01.2005., Nr. 12

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par stāvokli valstī pēc dabas katastrofas, par postījumu apzināšanu un seku novēršanu. Ziņo:

VAS “Latvenergo”

Lai paātrinātu elektroenerģijas atjaunošanas darbu tempu, VAS “Latvenergo” trasu tīrīšanas un līniju montāžas darbos Kurzemē un Zemgalē iesaista citu reģionu speciālistus un būvuzņēmējus. Talsu un Tukuma apkaimē strādā speciālisti arī no Latgales, Rīgas un Ķeguma.
“Latvenergo” elektrisko tīklu speciālistiem 19.janvārī izdevies atjaunot enerģijas piegādi vēl 500 klientiem, un pašlaik elektrības vēl nav aptuveni 3 800 abonentu.
Pamatā atjaunota elektroenerģijas piegāde Centrālajos un Austrumu elektriskajos tīklos, visvairāk bojājumu joprojām ir Dienvidu elektriskajos tīklos – aptuveni 2400 klientu, kur vētras naktī kopumā bez elektrības palika 101 000 enerģijas lietotāju. Vissmagāk tīkli cietuši Tukuma un Talsu elektrisko tīklu rajonos (ETR) – enerģijas piegāde vēl jāatjauno 940 un 880 klientiem. Šajos rajonos vētras laikā nogāzts visvairāk koku, un trasu attīrīšana aizņem krietni vairāk laika nekā citviet Latvijā. Salīdzinoši vairāk enerģijas piegādes traucējumu ir arī Kuldīgas, Valdemārpils, kā arī Cēsu, Valmieras un Smiltenes tīklu rajonos.
Intensīvākie darbi notiek zemsprieguma (0,4 kV) līnijās, kur pirms līniju montāžas darbiem jānovāc vadus pārrāvušie kritušie koki. Zemsprieguma gaisvadu tīklu garums ir vislielākais – 57 000 kilometru.
“Latvenergo” atgādina:
redzot zemē guļošu līnijas vadu vai uz līnijas uzkritušu koku, nekādā gadījumā netuvojieties tam un neļaujiet to darīt arī citiem! Lūdzam par to ziņot tuvākajā “Latvenergo” elektrisko tīklu rajonā!
VAS “Latvenergo” lūdz klientus ar izpratni izturēties pret izveidojušos situāciju, kurā tiek darīts viss iespējamais, lai pēc iespējas ātrāk nodrošinātu elektroenerģijas piegādi “Latvenergo” klientiem.

VAS “Latvenergo” Korporatīvo komunikāciju departaments

Nacionālie bruņotie spēki

Ceturtdien, 20.janvārī, 10 Nacionālo bruņoto spēku (NBS) Sauszemes spēku 1. kājnieku bataljona karavīri sadarbībā ar “Latvenergo” Siguldā veica elektrolīniju attīrīšanas darbus. Savukārt Skrundā, lai atbrīvotu elektrolīnijas no sakritušajiem elektrības vadiem, darbos tiek izmantots šā bataljona kāpurķēžu transportlīdzeklis “BV 206”.
NBS Apvienoto operāciju centrs turpina darbu 10 stundu darba režīmā.

NBS Preses un informācijas daļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!