• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas Tūrisma attīstības rīcības plāna projektu 2005.gadam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.01.2005., Nr. 12 https://www.vestnesis.lv/ta/id/99950

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2005.gada 20.janvāra sanāksmē

Vēl šajā numurā

21.01.2005., Nr. 12

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas Tūrisma attīstības rīcības plāna projektu 2005.gadam

Ekonomikas ministrija izstrādājusi un ceturtdien, 20.janvārī, starpinstitūciju saskaņošanai nodevusi Latvijas Tūrisma attīstības rīcības plāna projektu 2005.gadam.
Rīcības plāns ir izstrādāts, lai nodrošinātu Latvijas Tūrisma attīstības pamatnostādnēs noteikto mērķu sasniegšanu. Tas paredz īstenot pasākumus saskaņā ar Pamatnostādnēs noteiktajiem rīcības virzieniem: Latvijas kā atšķirīga, droša un atpazīstama tūrisma galamērķa pozicionēšana, ienākošā un vietējā tūrisma attīstība un sadarbības veidošana.
Rīcības plānā prioritārie virzieni ir Latvijas tūrisma tēla stiprināšana, gan izdodot informatīvos materiālus, gan pārraidot starptautiskajā televīzijas kanālā CNN reklāmas klipu, jaunu produktu un pakalpojumu radīšanas stimulēšana, īstenojot projektus un konkursus, un atbilstošas kvalitatīvas tūrisma infrastruktūras veidošana, tam paredzot arī ES struktūrfondu līdzekļus.
Plānā ietverti tūrisma attīstību veicinoši pasākumi, noteiktas atbildīgās institūcijas, paredzamais finansējuma apjoms, izpildes termiņi un novērtēšanas rādītāji. Rīcības plānu izstrādājusi Ekonomikas ministrijas izveidota starpinstitūciju darba grupa.
Ar Latvijas Tūrisma attīstības rīcības plāna projektu 2005.gadam var iepazīties Ekonomikas ministrijas mājas lapā www.em.gov.lv – sadaļā Darbības jomas / Tūrisms.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!