• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Eksperti spriež par Gaismas pils projektu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.01.2005., Nr. 12 https://www.vestnesis.lv/ta/id/99955

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kas paveikts un turpmāk darāms finanšu laukā

Vēl šajā numurā

21.01.2005., Nr. 12

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Eksperti spriež par Gaismas pils projektu

DEMAKOVA.PNG (94606 bytes)
Tomass Lindmans (Zviedrija) sasveicinās ar kultūras ministri Helēnu Demakovu, līdzas – Vīms van Drimmelems un Latvijas Nacionālās bibliotēkas direktors Andris Vilks
Foto: Elmārs Rudzītis, A.F.I.

Vakar, 20.janvārī, Rīgā sākās Latvijas Nacionālās bibliotēkas projekta Apvienoto Nāciju Organizācijas Izglītības, zinātnes un kultūras organizācijas (UNESCO) Starptautiskās ekspertu padomes ceturtā sanāksme, kas turpinās šodien.
Ekspertu padomes sastāvā ir ievērojami bibliotēku darba un informācijas speciālisti no ASV, Somijas, Zviedrijas, Dānijas, Krievijas, Francijas un Nīderlandes.
Atgādinām, ka 1999.gada 17.novembrī UNESCO Ģenerālā asambleja pieņēma rezolūciju par atbalstu Latvijas Nacionālās bibliotēkas ēkas būvniecībai. Visai drīz, 2000.gadā, pieņemts lēmums izveidot īpašu ekspertu padomi. Padomes sūtība ir sekmēt projekta atpazīstamību pasaulē, sniegt tam intelektuālu, tehnisku un finansiālu atbalstu, kā arī gādāt par profesionālu palīdzību tā īstenošanā.

“LV” informācija


 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!