• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 21. janvārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.01.2005., Nr. 12 https://www.vestnesis.lv/ta/id/99956

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ventspilniekiem garantē tīru ūdeni

Vēl šajā numurā

21.01.2005., Nr. 12

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 21. janvārī

Ministru prezidents Aigars Kalvītis darba vizītē Dobeles rajonā apmeklē zemnieku saimniecības “Kūles” un Jaunbērzes pagasta “Rodzes”, kā arī būvmateriālu ražošanas uzņēmumu SIA “Tenax”. Ministru prezidents tiekas ar Zemgales reģiona pašvaldību vadītājiem Dobeles rajona padomē.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa apmeklē Tiesu namu aģentūru.

Ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš tiekas ar Spānijas vēstnieku Latvijā Emilio Lorenso Serru.

Ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš tiekas ar Latvijas būvnieku asociāciju pārstāvjiem un Lietuvas vēstnieku Latvijā Osvaldu Čuksi.

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš viesojas Liepājā, kur paredzēta vētrā cietušo pašvaldības objektu apsekošana kopā ar Liepājas mēru Uldi Sesku un Saeimas deputāti liepājnieci Silvu Goldi. Ministrs ar Liepājas mēru pārrunā valsts iespējas sniegt atbalstu vētrā cietušajai pilsētai, kā arī izvērtē iespējamos vētras nodarīto zaudējumu segšanas mehānismus saistībā ar Liepājas budžeta politiku 2005.gadā.

Veselības ministrs Gundars Bērziņš darba vizītē Tukumā tiekas ar Tukuma ārstniecības iestāžu vadītājiem un iepazīstas ar veselības aprūpes aktualitātēm Tukumā.

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete apmeklē Rīgas Logopēdisko skolu.

Pasaules tirdzniecības centrā Izglītības un zinātnes ministrijas Vispārējās izglītības departaments rīko konferenci par bilingvālo izglītību teorijas un prakses aspektā. Piedalās izglītības ministre Ina Druviete.

Valkas domē notiek Latvijas un Igaunijas pārrobežu sadarbības darba grupas sēde, kurā piedalās reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis.

Labklājības ministre Dagnija Staķe iepazīstina ar Labklājības ministrijas sagatavoto Sociālo ziņojuma par 2002.–2003.gadu.

Kultūras ministre Helēna Demakova darba vizītē Saldū tiekas ar Saldus pilsētas un rajona kultūras iestāžu darbiniekiem un apmeklē rajona centrālo bibliotēku.

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš paredzējis Liepājā, Latviešu biedrības namā, tikties ar pilsētas iedzīvotājiem.

Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdis Andris Jaunsleinis Luksemburgā piedalās Eiropas Savienības Reģionu komitejas biroja sēdē.

Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāta Lībiešu (līvu) lietu nodaļas pārstāves tiekas ar Krimuldas draudzes vadību, lai pārrunātu baznīcas 800 gadu jubileju un lībiešu virsaiša Kaupo piemiņas vietas piesaisti jubilejas pasākumu programmai.

Finanšu ministrijā notiek Eiropas Reģionālās attīstības fonda ārkārtas vadības komitejas sēde, kurā paredzēts izskatīt Valsts reģionālās attīstības aģentūras apstiprinātos un noraidītos projektus grantu shēmā “Atbalsts ieguldījumiem uzņēmumu attīstībā īpaši atbalstāmajās teritorijās”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!